viernes, 3 de noviembre de 2017

Futur de l'informàrtica


-La realitat virtual Ja tenim cascs de realitat virtual bàsics en la forma dels Google Cardboard i els Samsung Gear VR. Però aquests dos models són limitats perquè es basen en un telèfon intel·ligent que funciona com la seva pantalla de realitat virtual, i el programari que s'executa són meres aplicacions mòbils que ofereixen una fracció del que és possible amb el poder d'un PC completa

-Pròxima de la realitat virtual, la realitat augmentada és una cosa amb el que hem estat jugant en els telèfons intel·ligents durant anys. La forma més fàcil de pensar en la diferència és que la realitat virtual et submergeix en una experiència digital al 100%, mentre que la realitat augmentada crea una superposició digital sobre del món físic.

-El futur sense fil d'Intel
Les PC són perfectes per treballar, videojocs, navegar per Internet, i per als videojocs, però home !, necessiten una gran quantitat de cables. Intel espera reduir la nostra dependència dels petits tubs negres que serpentegen al voltant i sota dels nostres escriptoris amb noves tecnologies sense fils -un futur sense cables per a la PC.

-La vida en 3D
No es preocupin, nens de la dècada de 1980: El futur encara pot fer que els hologrames i pantalles 3D siguin increïbles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario