miércoles, 4 de octubre de 2017

Steve jobs

    Steve Jobs va ser un gran emprenedor, van neixer a la famila de una mare soltera i va decidir adoptarlo, la mare volia una famila que tingues estudis, pero al final no va poder ser, els nous pares no tenien estudis pero el van portar a una univesitat semblan a Stanford, Jobs es va donar conte que estaba gastan molts diners dels seus pares, i va decirdir anar sol a les clases que li interesavan, dintre de aquestes estaba les tipologies de escriure. Despres va crea Apple ambl seu amic de la infancia Steve Wosiniak i el seu primer invent va ser el Apple1, gracies a les classes de la unversitat va crea el Apple1 on hi habia diferents tipus de tipologies.
    Mes tard el van fer fora de la seva propia empresa a causa de mal rendiment. Ell com li agradava molt va seguir en aquest mon, va treballar per Pixar i tambe amb NeXT. Pixar va fer el primer curtmetratge (toy story) i es va converir en la millor empresa.
    Mes tard Apple va comprar NeXT i Jobs va tornar a las seva empresa (apple) i va seguir fent el que feia anitgamnet, ara es la empresa mes rica del mon encara que ell estigui mort.

    Resultat d'imatges de steve jobs

No hay comentarios:

Publicar un comentario